Update Covid-19 maatregelen

Vanaf 2 juni starten de klassikale trainingen weer! Lees meer

8,8 sterren, gebaseerd op 27 reviews
Tijdsduur: 1 dag
Investering: 379,-(excl. btw)

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Dag van de KAM professional

Dag van de KAM professional 2020: vrijdag 25 september 2020.

 

Het programma volgt. Dit was het programma van 2019:

 

Dag van de KAM professional: ‘fit aan de slag met risico’s en kansen’


Wil jij als KAM of QHSE professional je kennis op peil houden, nieuwe inspiratie opdoen én ervaringen uitwisselen met vakgenoten? Dan is de ‘Dag van de KAM en QHSE professional’ echt iets voor jou. 

Als KAM of QHSE professional weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de risico’s en kansen binnen jouw organisatie goed in beeld te hebben én te houden. Want alleen op die manier blijft je bedrijf of organisatie fit en alert voor de toekomst. Het welzijn van de medewerkers is hierbij een belangrijke factor. Want medewerkers die niet fit zijn, slecht slapen of constant onder een te hoge druk moeten werken, lopen het risico op langdurige klachten zoals bijvoorbeeld een burn-out.  

Heel belangrijk dus, om goed op de hoogte te blijven van alle risico’s en kansen binnen jouw organisatie. Alleen op die manier kan je als belangrijke sparringpartner het management op de hoogte blijven houden van een goed QHSE beleid. Met de komst van de nieuwe ISO normen met de High Level Structure ben je als KAM coördinator of QHSE professional wellicht al gewend geraakt aan risicomanagement en het ‘risico denken’, maar een veelgehoorde vraag van cursisten en oud-cursisten blijft: ‘hoe pak je het risicomanagement praktisch aan?’

Om samen met elkaar na te denken over deze en andere vragen rondom risico’s en kansen binnen organisaties, organiseert V-Kam Education op vrijdag 28 juni de Dag van de KAM en QHSE professional. Onder het thema: ‘Fit aan de slag met risico’s en kansen’ zijn er op deze dag verschillende workshops te volgen en komen er interessante gastsprekers aan het woord. Geef jezelf deze dag vol met nieuwe inzichten, kennis en inspiratie cadeau! 

Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Ik schrijf mij meteen in

Thema: "Fit aan de slag met risico's en kansen!"


Programma

 • 09:00 – 09:30 Ontvangst
 • 09:30 – 10:00 Start en kennismaking
 • 10:00 – 11:00 Workshop Risicomanagement in de praktijk. 
  (Hoe beheers je risico’s én kansen?) Edwin Martherus
 • 11:00 – 11:30 Pauze en ontmoeting
 • 11:30 – 12:30 Vervolg workshop risicomanagement
 • 12:30 – 13:30 Lunch & ontmoeting
 • 13:30 – 15:00 ‘Workshop Slaap & Vitaliteit’
  (Beter slapen = veiliger en beter werken! 
  Annemieke Deiman Sleep psychologist & health consultant)
 • 15:00 – 15:30 Pauze
 • 15:30 – 16:00 Speeddaten
 • 16:00 – 16:30 Afronding en evaluatie

In het programma is veel ruimte om vakgenoten en 'oud cursisten' te ontmoeten

Gastsprekers


Edwin Martherus
Edwin Martherus  heeft een (milieu) technische, bedrijfskundige en gedragskundige achtergrond. Edwin inspireert en begeleidt directies, managers en professionals al velen jaren met het, binnen hun bedrijfsvoering, effectief omgaan met risico’s & kansen in de dynamische en complexe omgeving waarin zij zich bewegen.


Annemieke Deiman
Annemieke Deiman is slaappsycholoog en geeft trainingen en coaching binnen bedrijven over slaap & vitaliteit, m.n. gerelateerd aan ploegendiensten. Na vijf jaar in de arbo-wereld gewerkt te hebben als consultant vitaliteit & gezondheid heeft ze haar eigen bedrijf opgericht; Sleep Wellness Consultancy. Annemieke is gepassioneerd om de wereld beter te laten slapen. 


Coördinatie


Annelies van der Linde - van Zuthem
Officemanager en verantwoordelijk voor de operationele zaken bij V-Kam Education.

Jouw gastheer


Willem Jan Beens
Vindt het een uitdaging om dagelijks medewerkers en klanten te inspireren. Hij heeft inmiddels ruim 17 jaar ervaring in kwaliteit, arbo, milieu als adviseur en auditor. En is oprichter van V-Kam Education®.

Inspirerende locatie

Om je nog meer te inspireren hebben we een schitterende locatie uitgezocht: BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg in Putten. Dit is dichtbij de A28, goed bereikbaar en je kunt er gratis parkeren.

Wij van V-Kam Education zijn pas tevreden als kennis doorwerkt in de praktijk. Daarin werken we nauw samen met onze klanten. Zo laten we niet alleen die ene medewerker, maar zijn hele afdeling veiliger, duurzamer en efficiënter werken. Als het zo werkt, maakt het verschil. En dat ga je merken. Graag praten we vol energie met je door over hoe we jouw organisatie een boost kunnen geven.

Terugblik Dag van de KAM / QHSE professional 2019

 

Terugblik Dag van de KAM / QHSE professional 2018

 

Terugblik Dag van de KAM / QHSE professional 2017

 

 

Tijdsduur: 1 dag
Investering: 379,-(excl. btw)

Uniek aan V-Kam Education

 • Ervaring sinds 2001
 • Snel & persoonlijk
 • Praktijkgericht
 • Dichtbij
 • ISO 9001 en NIBHV gecertificeerd

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Plaats en data

Sorteren op:

  Ervaringen

 • Rene Kampinga vertelt:

  Inspirerend, ontspannend en leerzaam.

  Leuk en boeiend om andere collega’s te ontmoeten en kennis, tips & trucs met elkaar te delen. Ik zou deze dag zeker aanbevelen aan andere KAM coördinatoren, met name omdat het kleinschalig is en dat je actief wordt betrokken bij de onderwerpen.

 • Luuk Alstadt vertelt:

  Leuke en leerzame dag!

  Ik vond het een hele leuke en leerzame dag, ik zal het zeker aanbevelen aan andere collega's. Ik denk als jullie zo doorgaan met de indeling van de dag (een deel gastspreker en deel interactie met de groep) dat het volgend jaar ook weer een hele leuke dag gaat worden. Ik heb dan verder ook geen opmerkingen.

Investering

Investering

€ 379,00 per deelnemer, exclusief 21% BTW.

Inclusief

 • koffie/thee
 • lunch
 • certificaat van deelname

Wil je er ook bij zijn? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld je daarom snel aan via onze website
www.v-kam.nl of bel ons op 038 820 02 52.

V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers