Update Covid-19

De cursussen op locatie mogen doorgaan. Lees meer

8,8 sterren, gebaseerd op 27 reviews
Tijdsduur: 1 dag
Investering: 425,-(excl. btw/all-in)
 • 8,5 
 • Ervaring sinds 2001
 • Al 43.497 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel ons  op 038 820 02 52

Dag van de KAM professional

 Foto: Nienke van Denderen

 

Elk jaar organiseren wij de Dag van de KAM professional. Een dag van ontmoeting, kennis opdoen en kennis delen. Wil jij er volgend jaar ook bij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@v-kam.nl. We houden je op de hoogte. 

_______________

Als KAM-professional ben jij continue bezig met verandering. Als 'trekker' van die verandering heb je een duidelijke visie en een helder plan voor de toekomst. Je loopt vóór de troepen uit.

...maar wie volgt? Je collega's wachten af en blijven maar vragen stellen. Je geduld wordt danig op de proef gesteld.

Hoe krijg je ze mee? Wat werkt wel en wat werkt niet? Hoe kom je snel achter iemands échte drijfveren? Hoe houd je de energie erin? Ook als het even tegen zit. Hoe erken, herken en weerleg je weerstand?

"De KAM dag is een mooie dag om kennis op te doen. Maar ook om elkaar te onmoeten en
ervaringen met elkaar te delen. Van en met elkaar leer je ontzettend veel!"
- Tessa -

Resultaat

Op De Dag van de KAM professional ontmoet je collega KAM-professionals. Er zijn lezingen en interactieve workshops. En na deze dag weet je: 

 • hoe je mensen mee krijgt in (gedrags)verandering
 • wat wel werkt en wat niet
 • hoe je snel achter iemands échte drijfveren komt
 • hoe je de energie erin houdt, ook als het even tegen zit
 • hoe je weerstand herkent, erkent en weerlegt
   


Corona en kosteloos annuleren

Tot 48 uur van tevoren mag je kosteloos annuleren. En ook op deze dag houden wij ons aan de voorschriften van het RIVM. We letten extra goed op de ventilatie. Om 1,5 meter afstand te kunnen houden is er plek voor maximaal 30 deelnemers. Wacht dus niet te lang met inschrijven!

Programma

We starten om 9.00 uur en eindigen om 16.15 uur. De dag is ingedeeld in vier blokken. Na elk blok is er een pauze en genoeg tijd om elkaar te ontmoeten. 
 
09.00 Ontvangst
 
09.30  Start, welkom en kennismaken
 
09.45  Jan van Setten - Hoe krijg is ze zover?!
 
10.30  Pauze
 
11.00  Jan van Setten - Hoe krijg is ze zover?! (vervolg)
 
12.00  Lunch en ontmoeting. Stel jouw vragen aan Jan van Setten
 
13.00  Bekendmaking prijswinnaar Beste KAM/QHSE scriptie van 2020
 
13.30  Antoine Span - In één keer goed
 
14.30  Pauze en ontmoeting
 
15.15  Antoine Span - In één keer goed (vervolg)
 
16.00  Afronding
 
16.15  Einde
 

Deel 1: Hoe krijg je ze zover?! | Jan van Setten

Stel, je zit in een belangrijk veranderproces. Als ‘trekker’ van de verandering heb je een duidelijke visie en een helder plan voor de toekomst. Je loopt stevig vóór de troepen uit. Maar wie volgt..?

Jan van Setten legt met herkenbare praktijksituaties uit in welke natuurlijke fases gedragsverandering verloopt. Elke fase heeft tijd nodig en stelt specifieke eisen aan jou als (bege)leider. Je krijgt mensen mee van ambitie naar realiteit!

Over Jan van Setten
'In mijn leven heb ik een aantal manieren ontdekt die niet werken, daar patronen uitgehaald en gekanteld naar manieren die wél werken. Met behulp van 25 jaar managementervaring en de beste ideeën van de grote denkers, leveren mijn seminars eye-openers waar je vandaag mee aan de slag kunt.'

Jan van Setten geeft je de beste inzichten op het gebied van leiderschap, invloed en gedrag én helpt je om de vertaalslag naar je eigen praktijk te maken. 
 

Deel 2: In één keer goed | Antoine Span

Foutje...bedankt

Wie kent deze uitspraak van onze verzekeraars uit Apeldoorn nu niet. Maar wat is 'fout' nu eigenlijk?

Trainer Antoine Span vertelt: 'Ik moet bij het woord 'fout' altijd aan een uitspraak van mijn vrouw denken. Op vakantie kwamen we via een hele andere route uit op de camping. Ze zei: 'Zijn we nu fout gereden, of zijn we ánders gereden…..'

Veel zaken in het bedrijfsleven gaan 'anders dan gepland'. Is dat erg? Nee... maar wat zou het gaaf zijn als alles de eerste keer goed meteen gaat. Steeds weer. Antoine neemt je vandaag mee op reis. Op reis naar het First time right bedrijf. Mogelijk of onmogelijk? Reis mee, en ontdek het zelf!

Over Antoine Span
Antoine Span is één van onze ervaren en enthousiaste KAM trainers. Iemand die weet hoe QHSE werkt en daar heel bevlogen over kan vertellen. Als je bij Antoine in de buurt bent, verveel je je geen moment! 

Naast trainer werkt Antoine namelijk ook als interim HSE manager en als auditor. Hij staat dus met beide voeten in de klei. En dat merk je. 

Beste KAM/QHSE scriptie van 2020

Nieuw! De uitreiking van de 1e, 2e en 3e prijs voor de Beste KAM/QHSE scriptie van 2020. 

>>Inspirerende locatie

We hebben een schitterende locatie uitgezocht: Kasteel De Vanenburg in Putten. Het kasteel ligt dichtbij de A28 en is goed bereikbaar. Je kunt er gratis parkeren.   

Gastheer

Willem Jan Beens
Willem Jan vindt het een uitdaging om dagelijks medewerkers en klanten te inspireren. Hij heeft inmiddels ruim 21 jaar ervaring in kwaliteit, arbo, milieu als adviseur en auditor. En is oprichter en directeur van V-Kam Education®.

Terugblik op de Dag van de KAM-professional 2020

 

Terugblik op de Dag van de KAM / QHSE professional 2019


Terugblik op de Dag van de KAM / QHSE professional 2018


Terugblik op de Dag van de KAM / QHSE professional 2017

 

Over V-Kam Education

Wij van V-Kam Education zijn pas tevreden als kennis doorwerkt in de praktijk. Daarin werken we nauw samen met onze klanten die een KAM coördinator opleiding hebben gevolgd. Zo laten we niet alleen die ene medewerker, maar zijn hele afdeling veiliger, duurzamer en efficiënter werken. Als het zo werkt, maakt het verschil. En dat ga je merken. Graag praten we vol energie met je door over hoe we jouw organisatie een boost kunnen geven.

 

 
Tijdsduur: 1 dag
Investering: 425,-(excl. btw/all-in)
 • 8,5 
 • Ervaring sinds 2001
 • Al 43.497 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel ons  op 038 820 02 52

Plaats en data

Sorteren op:

  Ervaringen

 • Rene Kampinga vertelt:

  Inspirerend, ontspannend en leerzaam.

  Leuk en boeiend om andere collega’s te ontmoeten en kennis, tips & trucs met elkaar te delen. Ik zou deze dag zeker aanbevelen aan andere KAM coördinatoren, met name omdat het kleinschalig is en dat je actief wordt betrokken bij de onderwerpen.

 • Luuk Alstadt vertelt:

  Leuke en leerzame dag!

  Ik vond het een hele leuke en leerzame dag, ik zal het zeker aanbevelen aan andere collega's. Ik denk als jullie zo doorgaan met de indeling van de dag (een deel gastspreker en deel interactie met de groep) dat het volgend jaar ook weer een hele leuke dag gaat worden. Ik heb dan verder ook geen opmerkingen.

Investering

Voor deze dag met twee unieke gastsprekers, betaal je slechts 425,- per deelnemer (exclusief 21% BTW). Dit bedrag is inclusief:

 • koffie, thee en water
 • een uitgebreide, gezonde lunch
 • een Certificaat van deelname

 

Beperkt plek
We houden ook deze dag 1,5 meter afstand van elkaar. Daardoor zijn er slechts 30 plaatsen beschikbaar. Meld je daarom snel aan! Dat kan hier.

Kosteloos annuleren 

Kosteloos annuleren kan tot 48 uur van tevoren. En heb je gezondheidsklachten? Blijf dan thuis. Afmelden op de dag zelf kan via +31 (0)38 820 02 52. 

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers