Direct naar content
 • Ervaring sinds 2001

 • Trainingen door heel Nederland

HACCP cursus | E-Learning

Tijdens deze online HACCP training doorloop je de HACCP hygiëne richtlijnen stap voor stap.

Hygiënisch werken is enorm belangrijk. Zeker wanneer je met voedsel werkt. In 7 online modules leren we je alles wat je moet weten over voedselveiligheid en de methode HACCP.

Goed om te weten. Dit is een e-learning cursus. Dat betekent dat je deze online en training zelfstandig volgt. Op momenten dat het jou goed uitkomt.

In het kort

Programma
Investering 119.-
Duur 4 uur
Lestijden Zelf te bepalen
Certificaat Ja

Resultaat

Tijdens de online HACCP training leer je alles over voedselveiligheid en de methode HACCP met behulp van zeven interactieve cursusmodules.

Na het volgen van deze HACCP training weet je precies hoe je veilig met voedsel werkt. Je kunt de methode toepassen in de praktijk en je weet als geen ander om wat voor aanpak het dagelijks werken met levensmiddelen vraagt.

Het online cursuspakket bestaat uit:

 • 7 interactieve cursusmodules met geluid, vragen en oefeningen
 • Onbeperkt oefenen met de HACCP oefentoetsen
 • HACCP examen via internet

Elke module wordt afgesloten met een online oefentoets. Aan het einde van de HACCP cursus vindt er online een examen plaats. 

Voor wie

Werk je bij een organisatie die voedingsmiddelen produceert, distribueert, verwerkt of serveert? Dan is een HACCP training voor jou geschikt.

Inhoud

Je leert tijdens deze online HACCP cursus alles wat je moet weten over voedselveiligheid en de methode HACCP.

De online training bestaat uit zeven modules. Elke module wordt afgesloten met een oefentoets. Uiteindelijk rond je de online HACCP training af met een eindtoets. 

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 1. Het belang van hygiëne en de methode HACCP
 2. Persoonlijke hygiëne
 3. Schoonmaken, afval en ongedierte
 4. Temperatuurbeheersing
 5. Inrichten van bedrijfsruimten
 6. Inkoop, opslag en houdbaarheid
 7. (Voor)bereiden, presenteren en serveren

Het kost je gemiddeld 4 uur om deze 7 lesmodules te doorlopen. De HACCP cursus is actueel en volgt de laatste hygiënecode.

Wat cursisten zeggen

 • Duidelijk uitleg

  Er werd duidelijk uitgelegd op welke gevaarlijke punten gelet moet worden, en hoe je handgereedschap en kabels moet testen met het testapparaat

  – Huub Kugler
  – november 2022
  5 van de 5 sterren
 • Boeiend

  Cees informeert ons goed, het was boeiend.

  – Petra Lemmens
  – november 2022
  3 van de 5 sterren

Duur

De studieduur is ongeveer 4 uur. Je leer via de computer en in je eigen tijd. Daardoor leer je gemakkelijk en snel. Met deze online HACCP training is jouw studietijd lekker kort.

HACCP certificaat

Je ontvangt 14 dagen na afronding van het online examen het officiële digitale HACCP certificaat in ons online portal.

Met dit HACCP certificaat laat je zien dat je kennis hebt over de richtlijnen van de hygiënecode die gelden zoals de VWA (Voedsel en Waren Autoriteit) dat voorschrijft.

Het certificaat is voor onbepaalde tijd geldig. Toch wijzigt er veel op het gebied van voedselveiligheid. Daarom is het slim om de cursus HACCP hygiënecode elke drie jaar te herhalen. 

Investering

HACCP cursus | E-Learning
119.- 4 uur (excl. btw/all-in)
Prijs is per persoon, inclusief:
 • Lesmaterialen
 • Certificaat

Waarom via e-learning?

Waarom zou je de HACCP e-learning cursus volgen en niet de reguliere HACCP training? Het antwoord is simpel: de HACCP e-learning variant is leuk, makkelijk én eenvoudig te combineren met jouw reguliere werkzaamheden.

Je bepaalt tijdens deze online HACCP training zelf wanneer je leert. Bovendien bespaart deze e-learning cursus je een hoop reistijd en reiskosten.

De cursus beschikt over zeven modules, waarbij je meerdere oefentoetsen kunt maken. Zo kun je je alvast goed voorbereiden op het uiteindelijke HACCP examen. Bovendien ben je verzekerd van een cursus die altijd up-to-date is.

Heb je de zeven modules afgesloten? Dan kun je de HACCP training via een online examen afronden. Kortom de HACCP training via e-learning is makkelijk, geldbesparend én leuk! Ook een BRC cursus kun je bij V-Kam Education volgen.

HACCP cursus | E-Learning
119.- 4 uur (excl. btw/all-in)
Feedback company reviews: 8.6 van de 10 sterren
Gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang
Persoonlijk advies?