Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Heftruck cursus

Je bent zelf een heftruckchauffeur, of je bent op zoek naar heftruck cursus voor iemand anders. Hoe dan ook: je bent je bewust van het belang van een goede heftruck cursus.  En de kans is groot dat de heftruck of reachtruck door meerdere medewerkers wordt bediend. De oplossing? De 1-daagse cursus van V-Kam Education!

Bij jullie op locatie

Deze cursus wordt gegeven op jullie eigen locatie. Zo kan dat wat geleerd is, meteen in de praktijk worden geoefend én getoetst.

Resultaat

Vaak is er meer dan één vaste bestuurder, Dat brengt een risico met zich mee. Ook incidentele bestuurders moet op de hoogte zijn van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

Na deze praktische cursus beschikken de heftruckchauffeurs over de juiste kennis en vaardigheden om veilig en efficiënt een heftruck te besturen. De training is conform de eisen van de Arbowet.

Certificaat

Binnen twee weken na afloop van de cursus staat het digitale certificaat klaar in het klantportal.

Voor wie

Deze praktijkgerichte cursus is bestemd voor medewerkers die regelmatig een heftruck besturen en bedienen, maar nog niet over een certificaat beschikken.

Duur

Deze cursus duurt in totaal één dag en is verdeeld in twee delen. Dat betekent een dagdeel theorie en een dagdeel praktijk.

Programma

De 1-daagse heftruck opleiding van V-Kam Education bestaat voor het grootste deel uit een praktijkgedeelte.

Vooraf ontvangt de cursist een lesboek om de theorie (thuis) door te nemen. Kennis van de theorie wordt getoetst voor aanvang van de cursus. 

In het praktijkgedeelte worden verschillende praktische handelingen uitgevoerd en getoetst. Hierbij staat het veilig en bewust omgaan met de heftruck continu centraal.

Daarnaast leert de cursist om schade aan goederen en omgeving te beperken, waardoor de kans op bedrijfsongevallen aanzienlijk vermindert. Deze heftruck cursus bevat de volgende modules: Heftruck, Elektropallettruck en Stapelaar.

Vooropleiding

Voor de heftruck cursus heb je, of jouw personeel geen specifieke vooropleiding nodig. Wel is het belangrijk dat de cursist de Nederlandse taal beheerst. Daarnaast is een minimale leeftijd van 16 jaar vereist.

Poolse heftruck cursus

Werken er ook Poolse medewerkers in jouw bedrijf? Dan attenderen wij je graag op onze Poolse heftruck cursus. Tijdens deze heftruck opleiding krijgen Poolse werknemers dezelfde cursus als hun Nederlandse beroepsgenoten, maar dan in de taal die zij zelf spreken.

Engelse heftruck cursus

Ook is het mogelijk om deze cursus in het Engels te volgen, daarvoor hoef je alleen maar contact met ons op te nemen. Dan regelen wij de rest.

Heftruckcertificaat

Binnen twee weken na afloop van de heftruck cursus staat het digitale certificaat klaar in het klantportal. Op aanvraag is een CCV Veiligheidsexamen of een CCV vakexamen ook mogelijk. Alle heftruck certificaten hebben een geldigheid van 5 jaar.

Offerte aanvragen

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Heftruck cursus
Prijs op aanvraag 1 dag
Feedback company reviews: 8.6 van de 10 sterren
Gratis annuleren tot 2 weken voor aanvang
Persoonlijk advies?