Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Cursus preventiemedewerker Friesland

Op zoek naar een cursus preventiemedewerker of opleiding preventiemedewerker in Friesland of zo dicht mogelijk bij jou in de buurt? Dan kies je voor de cursus van V-Kam Education.

Wij bieden een incompany cursus aan op elke gewenste locatie in Friesland én beschikken over een externe cursuslocatie in Zwolle. Meer weten over de mogelijkheden? Lees dan snel verder en ontdek wat je van een (incompany) cursus preventiemedewerker in Friesland kunt verwachten…

Een cursus preventiemedewerker in Friesland was nog nooit zó dichtbij!

Bij V-Kam Education kun je de cursus preventiemedewerker in Friesland op elke gewenste locatie volgen, indien je kiest voor een zogeheten ‘incompany cursus’. In dat geval verzorgt de docent de cursus op jouw bedrijfslocatie of op een andere voorkeurslocatie bij jou in de buurt. Dit is niet alleen praktisch, maar biedt ook veel extra voordelen:

  • Jouw wensen en verwachtingen staan centraal
  • De cursist kan de training rechtstreeks toepassen in de eigen organisatie
  • Geen reiskosten en reistijd van de medewerkers
  • Tijdens een intake brengen we de gewenste trainingsresultaten in beeld
  • Jij bepaalt samen met ons een geschikte cursusdatum

Onze incompany cursus preventiemedewerker in Friesland is met name geschikt als je meerdere personen binnen jouw bedrijf wilt opleiden tot preventiemedewerker. Het wordt al aantrekkelijk om een incompany cursus te volgen vanaf zo’n 4 cursisten. Gaat je voorkeur toch uit naar een cursus buiten de deur? Dan vertellen wij je graag meer over de dichtstbijzijnde cursuslocatie.

Volg de cursus preventiemedewerker vlakbij Friesland

Een cursus preventiemedewerker in Friesland zélf volgen kan in principe alleen incompany. Wel bieden wij een reguliere cursus aan in onze nabijgelegen cursuslocatie Regus Zwolle. Vanaf Leeuwarden is dit met de auto of het OV slechts een uurtje reizen.

Deze cursuslocatie bevindt zich in het Zwolle Trade Centre. Gelegen in een prachtig aangelegd bedrijvenpark, met directe toegang tot snelweg A28 en het historische centrum van Zwolle op slechts 10 minuten afstand, vormt deze locatie een praktische en prettige leeromgeving. Met de auto is deze locatie goed te bereiken; er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

Reis je met het OV? Neem dan vanaf station Zwolle de Syntus Streekbus 202 en stap uit bij de halte Voorsterpoort. Deze halte bevindt zich op slechts drie minuten lopen van onze cursuslocatie! Naast deze prettige en praktische cursuslocatie ben je bij V-Kam Education bovendien verzekert van:

  • Persoonlijk advies: we geven graag advies bij het kiezen voor de juiste cursus of training en staan ook achteraf voor je klaar bij vragen.
  • Tevreden klanten: al meer dan 45.000 cursisten volgden deze cursus en ze waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 8.6.
  • Kwaliteit voorop: we willen ons onderscheiden door kwalitatief hoogwaardige cursussen, zodat je (en/of jouw personeel) met een flinke dosis kennis en vaardigheden huiswaarts keert.

Benieuwd welke redenen er nog meer zijn om voor onze Cursus preventiemedewerker in Friesland te kiezen? Lees dan snel verder en ontdek wat onze cursus zo’n goede keuze maakt!

Waarom juist ónze Cursus Preventiemedewerker in Friesland?

V-Kam Education is niet de enige aanbieder van een incompany cursus preventiemedewerker in Friesland. Ook onze externe cursuslocatie in Zwolle is waarschijnlijk niet uniek. Wat ons betreft een goede zaak, want bij het kiezen van een opleiding of cursus is het prettig dat je uit meerdere aanbieders kunt kiezen. Zo wordt het mogelijk om een cursus te kiezen die goed bij jou past en aansluit bij de visie van jouw bedrijf of organisatie.

Wil je een kwaliteitscursus waarin je de belangrijkste kennis en vaardigheden voor een preventiemedewerker ontwikkelt? Heb je behoefte aan een docent die focust op de praktijk en vind je een klantvriendelijke benadering en persoonlijke begeleiding vanuit de cursusaanbieder belangrijk? Dan is onze cursus preventiemedewerker in Friesland de juiste keuze voor jou!

Benieuwd naar de reviews van oud-cursisten? Op de cursuspagina vind je de complete reeks met Cursus Preventiemedewerker ervaringen. Zo kun je nóg beter bepalen of deze cursus bij jou past!