Terug naar de cursusinformatie

Ervaringen Interne audit cursus - online classroom

  • Kort bondig en duidelijk

    Interne audit cursus - online classroom - Juli 2020

    marc Ros

  • De online omgeving

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Helene Knegjens

    De online omgeving

  • Combi materiaal en toelichting. Feit dat ik nu niet ver hoef te reizen, maar het online kon volgen. Met 2 mensen in een break-out room is rustiger dan met veel mensen in een klaslokaal

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Karin Van der Linde

    Combi materiaal en toelichting. Feit dat ik nu niet ver hoef te reizen, maar het online kon volgen. Met 2 mensen in een break-out room is rustiger dan met veel mensen in een klaslokaal

  • Interactief

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Linda Franssen

  • Interactief

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Marc van den Hoogen

  • Digitaal les vond ik eerst spannend, maar uiteindelijk top efficiënt en de uitvoering prima.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Kemira

    Ik vond de communicatie prima over inschrijving, wijziging van klassikaal naar digitaal les en de herinnering. Digitaal les vond ik eerst spannend, maar uiteindelijk top efficiënt en de uitvoering prima. We waren met 4 cursisten, 6 zou de max zijn denk ik.

  • Van klassikaal naar online vanwege Corona; ik vond het een zeer positieve ervaring…

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Vryhof Anchors B.V.

    Van klassikaal naar online vanwege Corona; ik vond het een zeer positieve ervaring en zeker een zeer werkbaar alternatief! Fijn dat deze mogelijkheid op zo korte termijn kon worden gerealiseerd. Fijne coach, bruikbare tips en oefeningen, het werken in een kleine groep was erg prettig.

  • Ik ben positief verrast door de online variant, terwijl ik mij op had gegeven voor de klassikale cursus.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Mariëtte

    Ik vond de cursus niet te lang. De pauzes waren erg fijn tussendoor. Ik ben positief verrast door de online variant, terwijl ik mij op had gegeven voor de klassikale cursus. Het werkte heel goed voor mij. En heb er heel veel van opgestoken, met dank aan de trainer en de medecursisten.

  • Voor mij was de training heel erg praktisch.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Inge

    Eerst dacht ik 'nou ik heb liever klassikaal' omdat ik mij daar voor had ingeschreven, en ik kon mij geen voorstelling van geven hoe het digitaal zou gaan. Dat vond ik wel spannend. Maar ik denk dat ik uiteindelijk nog wel blijer ben, dat het digitaal is gegaan. We halen wat we nodig hebben uit de training. De break out rooms vind ik ook perfect. De teamsamenstelling in grootte ook prima. Het heeft aan al mijn verwachtingen voldaan. Voor mij was de training heel erg praktisch.

  • Ik vond het een prettige training.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Lesley

    Ik vond het een prettige training. Het is fijn dat je leert van elkaars vragen.

  • Ondanks dat het online is konden we toch praktijkopdrachten doen in aparte groepjes.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Kevin

    Ik ben heel positief over deze cursus. Ondanks dat het online is konden we toch praktijkopdrachten doen in aparte groepjes. Dat vond ik heel fijn. Ook de theorie wat op het portal staat, heb ik door gescrold. Een goede handvat om strakst te gebruiken.

  • De informatieve stof werd goed overgebracht

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Luuk van der Aa

    De informatieve stof werd goed overgebracht (ondanks de online omgeving)

  • De inzichten en uitleg.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Yoeri Oonincx

    De inzichten, uitleg en manier van trainen, ondanks dat we niet bij elkaar zaten.

  • De training en uitleg van Bernadette was heel leuk en leerzaam.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Jim van den Adel

    De training en uitleg van Bernadette was heel leuk en leerzaam. Ze kan dit op een goede en interessante manier vertellen waardoor het voor mij als persoon zonder enige ervaring op dit gebied toch duidelijk is. Ik heb er heel veel van geleerd.

  • Enorm veel geleerd over het uitvoeren van audits in het algemeen.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Fabio Leenen

    Enorm veel geleerd over het uitvoeren van audits in het algemeen. De gesprekstechnieken lijken mij ook buiten auditen nuttig. Ook de positieve sfeer tijdens de cursus was tof!

  • Goede ervaring. Vooraf goede informatie over hoe deel te nemen aan de online cursus.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Mariska Sukkel

    Goede ervaring. Vooraf goede informatie over hoe deel te nemen aan de online cursus. De ochtend zelf werd de informatie gestuurd naar onze financiële administratie, die ik te laat binnen kreeg, toen ik al met de cursus bezig was. Goede cursus, veel geleerd, docent had ook veel kennis en wist dit over te brengen. Ook via Zoom werkt het prettig. Fijn dat de cursus op deze manier door kon gaan.

  • Ik vond het heel erg prettig, duidelijke training.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Rianne Roijers

    Ik vond het heel erg prettig, duidelijke training. De oefeningen vond ik erg leuk. Ik zag eerst een beetje op tegen de interne audits maar dat is compleet weggenomen. Ontzettend klantvriendelijk en service gerichte, interactieve cursus.

  • De grootte van de groep vond ik prima, het was hanteerbaar. Enthousiaste trainer, heeft mij getriggerd.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Marije

    De grootte van de groep vond ik prima, het was hanteerbaar. Enthousiaste trainer, heeft mij getriggerd. De pauzes waarin je normaal gesproken kunt netwerken heb ik wel gemist. Genoeg handvaten om aan de slag te gaan. Het was een interessante dag.

  • Wat ik fijn vind is dat je meer gefocuste aan het werk bent.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Ramon

    Wat ik fijn vind is dat je meer gefocuste aan het werk bent. Je bent echt 1 op 1 bezig, je hebt ook de tijd voor elkaar en wordt niet snel afgeleid en dat is een pluspunt.

  • ...veel geleerd in korte tijd.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Mirjam

    De dag ging best snel, veel geleerd in korte tijd. Nu gaan toepassen.

  • Ik vond het leuk dat het ook interactief was.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Manon

    Had van tevoren gedacht dat het meer theorie zou zijn. Daarnaast dat je heel veel stof zou krijgen en dat je alleen maar zou moet kijken. Dus vond ik het leuk dat het ook interactief was.

  • Trainer heeft veel praktijkervaring en dat gaf mij meerdere handvatten om goed voorbereid de interne audits te houden.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Merces

    Communicatie verliep bijna vlekkeloos. Alleen de uitnodiging voor Zoom voor de online cursus had ik volgens mij niet ontvangen. Echter na telefonisch contact kon ik toch op tijd deelnemen. Trainer heeft veel praktijkervaring en dat gaf mij meerdere handvatten om goed voorbereid de interne audits te houden.

Uniek aan V-Kam Education

  • 8,6 
  • Ervaring sinds 2001
  • Al 39.655 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Tijdsduur: 1 dag
Prijs € 339,-

Uniek aan V-Kam Education

  • 8,6 
  • Ervaring sinds 2001
  • Al 39.655 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Terug naar de cursusinformatie

V-Kam Education werkt onder andere voor:

  • Manutan
  • Philips
  • KLM (Koninklijke Luchtvaart Maatschappij)
  • Starbucks Coffee Company
  • Ministerie van Defensie
Meer opdrachtgevers