Update Covid-19 maatregelen.

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Lees meer

Terug naar de cursusinformatie

Ervaringen Interne audit cursus - online classroom

  • Afwisselende training

    Interne audit cursus - online classroom - Maart 2021

    Elles Arxhoek

    Deze online training is interactief. Je krijgt goede voorbeelden en het geheel is heel afwisseling

  • Heel praktijkgericht

    Interne audit cursus - online classroom - Maart 2021

    Wietske Boshoven

    Veel aspecten komen aan bod. Er is veel ruimte om vragen te stellen en praktijksituaties te gebruiken.

  • Veel interactie

    Interne audit cursus - online classroom - Maart 2021

    Lisa van Tiggelen

    De online training zit vol interactie en praktijkvoorbeelden. Er is ook genoeg ruimte voor vragen en overleg. De docent heeft veel kennis en probeert goed te groep te verbinden.

  • Online

    Interne audit cursus - online classroom - Januari 2021

    Sabine Bleijerveld

    Ook al was de cursus online, de kwaliteit was super!

  • Theorie

    Interne audit cursus - online classroom - December 2020

    Dineke van Lienden

    Theorie en praktijk goed afgestemd

  • ...goede voorbeeld vragen en situaties uit eigen ervaring

    Interne audit cursus - online classroom - December 2020

    Martijn van Rijnsoever

    Interactief, theorie vs praktijk, goede voorbeeld vragen en situaties uit eigen ervaring

  • Duidelijk

    Interne audit cursus - online classroom - December 2020

    Robert de Vries

    Helder en duidelijke opbouw

  • To de point

    Interne audit cursus - online classroom - December 2020

    Erik de Roos

  • Break out room

    Interne audit cursus - online classroom - November 2020

    Senna Olff - van Peperzeel

  • Het enthousiasme van de cursusleider

    Interne audit cursus - online classroom - November 2020

    Froucke van der Wal

    Het enthousiasme van de cursusleider en de opties van de break out room

  • Praktijk gericht

    Interne audit cursus - online classroom - November 2020

    Jantinus Hoving

  • Veel geleerd!

    Interne audit cursus - online classroom - Oktober 2020

    Liedeke Zuidema

    Communiceert heel gemakkelijk. Veel geleerd!

  • Interactie tussen cursisten

    Interne audit cursus - online classroom - Oktober 2020

    Andreja Tor

  • Veel bruikbare tips

    Interne audit cursus - online classroom - Oktober 2020

    Ramazan Karacoban

  • Afwisseling praktijk en theorie.

    Interne audit cursus - online classroom - September 2020

    Cherry-May Versteeg

    Het is een hele goede to the point cursus over het onderwerp, waar praktijk en theorie afgewisseld worden.

  • Oefenen

    Interne audit cursus - online classroom - September 2020

    Remco Beumer

    Oefenen met voorbeelden en met andere cursisten

  • duidelijk!

    Interne audit cursus - online classroom - September 2020

    Liseth Schievink

  • Kort bondig en duidelijk

    Interne audit cursus - online classroom - Juli 2020

    marc Ros

  • De online omgeving

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Helene Knegjens

    De online omgeving

  • Combi materiaal en toelichting. Feit dat ik nu niet ver hoef te reizen, maar het online kon volgen. Met 2 mensen in een break-out room is rustiger dan met veel mensen in een klaslokaal

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Karin Van der Linde

    Combi materiaal en toelichting. Feit dat ik nu niet ver hoef te reizen, maar het online kon volgen. Met 2 mensen in een break-out room is rustiger dan met veel mensen in een klaslokaal

  • Interactief

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Linda Franssen

  • Interactief

    Interne audit cursus - online classroom - Mei 2020

    Marc van den Hoogen

  • Digitaal les vond ik eerst spannend, maar uiteindelijk top efficiënt en de uitvoering prima.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Kemira

    Ik vond de communicatie prima over inschrijving, wijziging van klassikaal naar digitaal les en de herinnering. Digitaal les vond ik eerst spannend, maar uiteindelijk top efficiënt en de uitvoering prima. We waren met 4 cursisten, 6 zou de max zijn denk ik.

  • Van klassikaal naar online vanwege Corona; ik vond het een zeer positieve ervaring…

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Vryhof Anchors B.V.

    Van klassikaal naar online vanwege Corona; ik vond het een zeer positieve ervaring en zeker een zeer werkbaar alternatief! Fijn dat deze mogelijkheid op zo korte termijn kon worden gerealiseerd. Fijne coach, bruikbare tips en oefeningen, het werken in een kleine groep was erg prettig.

  • Ik ben positief verrast door de online variant, terwijl ik mij op had gegeven voor de klassikale cursus.

    Interne audit cursus - online classroom - April 2020

    Mariëtte

    Ik vond de cursus niet te lang. De pauzes waren erg fijn tussendoor. Ik ben positief verrast door de online variant, terwijl ik mij op had gegeven voor de klassikale cursus. Het werkte heel goed voor mij. En heb er heel veel van opgestoken, met dank aan de trainer en de medecursisten.

Uniek aan V-Kam Education

  • 8,6 
  • Ervaring sinds 2001
  • Al 41.347 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Tijdsduur: 1 dag
Prijs € 389,-

Uniek aan V-Kam Education

  • 8,6 
  • Ervaring sinds 2001
  • Al 41.347 enthousiaste cursisten

Persoonlijk advies?
Bel 038 820 02 52

Terug naar de cursusinformatie

V-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers