Update Covid-19 maatregelen.

Trainingen gaan door! Zowel live als in onze online classroom. Lees meer

Ontwikkeling ISO-norm arbomanagement gestart

14 november 2013

Preventiemedewerker opleiding

Meer weten over het werk en de rol van de preventiemedewerker? Volg de preventiemedewerker opleiding van V-Kam Education.

Diverse landen hebben een presentatie gegeven in Londen. Vanuit Nederland hebben TenneT TSO en NEN samen een presentatie verzorgd over een mogelijke verbreding van de scope rondom de werkplek. De presentatie is positief ontvangen en wordt meegenomen in de discussies rondom de ontwikkeling van de norm. Verder is er in verschillende groepen gewerkt aan een werkdocument. Inmiddels heeft de projectgroep een eerste document (Working Draft) gereed.

Planning

In maart 2014 komt de internationale projectgroep voor de tweede keer bij elkaar. Het is de planning dat de definitieve norm in oktober 2016 wordt gepubliceerd.

Meepraten

NEN heeft een Nederlandse normcommissie opgericht. De Nederlandse normcommissie ontvangt alle documenten vanuit de internationale projectgroep en kan hierop commentaar indienen. Vanuit de Nederlandse normcommissie zijn er leden die naar de vergaderingen van de internationale projectgroep gaan. Het is nog steeds mogelijk om lid te worden van de normcommissie. Voor lidmaatschap wordt een financiële bijdrage gevraagd.

Bron: nen.nlV-Kam Education werkt(e) onder andere voor:

Meer opdrachtgevers