Logistiek dienstverlener Oldenburger|Fritom te Veendam behaalt ISO 14001 certificaat

11 maart 2013

 

Met het certificaat laat Oldenburger|Fritom zien dat zij als organisatie serieus werk maakt van MVO. Dat stopt overigens niet wanneer het certificaat eenmaal binnen is. Oldenburger|Fritom hanteert het systeem van continuous improvement, het structureel optimaliseren en verbeteren van haar bedrijfsprocessen met als resultaat een betere dienstverlening voor haar relaties. MVO en dus ook het milieu vormt hier een vast strategisch onderdeel van.

 

In het kader van dit continuous improvement program is de doelstelling om de certificering van MVO de 2e helft van 2013 te realiseren. Ondernemen met in achtneming van People, Planet en Profit. Bij Oldenburger|Fritom zijn 100 werknemers werkzaam en er wordt dit jaar met een begroting van 25 Miljoen gewerkt. Bij de logistiek dienstverlener staat de beste oplossing voor de klant centraal. Het klantenbestand bestaat o.a. uit Honeywell, American Air Filter en Avebe. De hoofdvestiging bevindt zich in Veendam en beschikt over een warehouse van 30.000 m2. Daarnaast heeft zij distributiecentra in Tatabanya (Hongarije) en in Grassobbio (Italië).

 

Oldenburger|Fritom is onderdeel van de Fritom Logistic Solutions Group en behoort tot de Top 25 van logistiek diensverleners in Nederland.

Bron: Transportonline

ISO 14001 cursus

Ook Oldenburger Fritom volgde de praktische ISO 14001 cursus van V-Kam Education.


V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers