NEN 3140 toegankelijker door samenwerking NEN en Sdu

14 november 2012

 

Experts als Sjef Cobben en Nico Kluwen hebben meegewerkt aan de Kennisbank NEN 3140 + NORM. Hierdoor is de vertaalslag van NEN 3140 naar de praktijk nu makkelijker te maken. Ook is de norm beter te implementeren in het werkproces van de elektrotechnische installatiebranche.

Geïntegreerd product

De Kennisbank NEN 3140 + NORM is een praktische tool voor alles wat de branche moet weten. Het biedt de meest actuele versie van de norm, uitleg, best practices, oplossingen, rekenmodules, tools en een vraagbaak met antwoorden van de experts.

 

"NEN vindt het erg belangrijk dat normen worden gebruikt in het werkproces van de elektrotechnische installatiebranche," licht Titia Gerritsma, publishing consultant bij NEN, toe. “De beschikbaarheid van de norm in de kennisbank maakt dit mogelijk. Een samenwerking met Sdu Uitgevers voor Kennisbank NEN 3140 is ideaal om de informatie volledig en bruikbaar bij de doelgroep te kunnen presenteren.”

NEN 3140 cursus

Wilt u meer weten over NEN 3140? Schrijf u nu in voor de praktische NEN 3140 cursus van V-Kam Education!V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers