SCCM lanceert kennisplatform milieuwetgeving

30 mei 2012

SCCM heeft een kennisplatform gelanceerd over milieuwet- en regelgeving, mijn.sccm. Bedrijven of organisaties die (bijna) gecertificeerd zijn voor ISO 14001 kunnen er gebruik van maken. Maar ook overheden kunnen gebruik maken van het platform. Mijn.sccm biedt samenvattingen van relevante wet- en regelgeving en een forum.

Mijn.sccm bevat samenvattingen van de belangrijkste milieuwet- en regelgeving relevant in het kader van ISO 14001. SCCM heeft deze samenvattingen gemaakt zodat gemakkelijker beoordeeld kan worden of een bepaalde wet of regel van toepassing is voor een bedrijf en wat de belangrijkste eisen zijn. Alle samenvattingen zijn door specialisten van vergunningverlenende en handhavende instanties op juistheid beoordeeld. SCCM houdt de samenvattingen actueel.

Via het forum op mijn.sccm kunnen bedrijven, certificatie-instellingen en overheden met elkaar discussiëren over praktijksituaties, verbetermogelijkheden en de geldende normen. SCCM is ook actief op het forum.

Gecertificeerde organisaties, overheden en certificatie-instellingen kunnen kosteloos gebruik maken van mijn.sccm. Registratie is verplicht. Spelregels voor registratie vindt u op mijn.sccm.nl. Op de homepage van de SCCM-website vindt u rechts bovenin een link naar mijn.sccm. U kunt mijn.sccm.nl ook direct intypen in uw browser.

Bron: SCCM

Milieu cursus

Wilt u meer kennis over milieuwetgeving? Volg de milieu cursus voor milieukennis, milieuwetgeving en ISO 14001.V-Kam Education werkt onder andere voor:

Meer opdrachtgevers