Direct naar content
  • Ervaring sinds 2001

  • Trainingen door heel Nederland

Vacature: word jij onze nieuwe Commercieel medewerker binnendienst? Klik hier voor meer info.

Heftruck & Reachtruck opleidingen en cursussen

Op zoek naar praktische heftruck en reachtruck opleidingen? V-Kam Education helpt je efficiënter, veiliger en duurzamer werken.

Heftruck en Reachtruck opleiding bij een aanbieder die met je meedenkt

Wanneer je kiest voor V-Kam Education, kies je voor een opleider met verstand van zaken. Waarom? Omdat je altijd verzekerd bent van vakkundige trainers en kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal. 

Heftruck en Reachtruck opleiding in diverse vormen

Heftruck opleidingen zijn er in vele soorten en maten. Al deze opleidingen en cursussen worden verzorgd door ervaren instructeurs die precies weten welke vaardigheden van belang zijn in de dagelijkse arbeidspraktijk.

V-Kam Education biedt deze heftruck opleidingen voor incidentele chauffeurs van heftrucks of reachtrucks, maar ook voor ervaren chauffeurs die een stukje herhaling of verdieping nodig hebben.

Waarom bij V-Kam Education?

In veel bedrijven worden de heftrucks en reachtrucks door verschillende medewerkers bediend. In zo’n geval is het belangrijk dat ook deze incidentele bestuurders op de hoogte zijn van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften. De praktische heftruck opleidingen van V-Kam Education bieden uitkomst! 

Toch zijn het niet alleen onervaren bestuurders die een opleiding nodig hebben. Ook voor ervaren heftruck chauffeurs zijn de heftruck opleidingen van V-Kam Education interessant. Soms loopt hun certificaat ten einde, soms  is er behoefte aan een erkenning van de verworven competenties. In al deze gevallen zijn de heftruck opleidingen van V-Kam Education onmisbaar.

En waarom juist bij V-Kam Education? Omdat je nergens anders zo’n betrouwbare, flexibele en hoog aangeschreven opleider vindt!

Zoek je werk als heftruck of reachtruck chauffeur? Kijk op Olympia Uitzendbureau voor vacatures heftruckchauffeur. V-Kam Education verzorgt voor onder andere Olympia de heftruck cursus, reachtruck training en VCA cursussen.

Geldig heftruckcertificaat of reachtruckcertificaat halen

Als werkgever vind je het belangrijk dat jouw heftruckchauffeurs veilig en efficiënt de heftruck besturen. Een heftruckcertificaat halen is daarom een waardevolle investering. Hiermee toon je aan dat jouw medewerker beschikt over voldoende instructie. Het heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.